Dallas och risk

The Sopranos of Texas

Ikvall ska vi pa kings of leon. Det kan bli kul. Inte for jag ar nat stort fan, men anda. Spelade risk igar. Jag och Sethy lyckades besegra Bradys superarme genom att pakta ihop oss. Emil och Jake foll offer for Brady ganska tidigt. Tyvarr var jag tvungen att doda Sethy for att inte Brady skulle vinna. Jake har borjat lara sig svenska. Ska du med hem pa lite makaroner/korv/korv med brod ar hans nessun dorma. haha! Det ar ratt kul. 

Kommer lite Dallas-bilder idag


Slottet


JFK



Terrence Morrison

Är namnet på rednecken vi snackade om i början. Vi har börjat snacka med honom nu. Han är skum, men skön. Vi fick reda på att han är polare med en av våra kompisars systrar. Random. I alla fall. Han är republikan. Die hard. Han hade skämtat på nåns wall på facebook att man borde göra sig av med Obama. Det här var i början av året. I våras kom secret service på oannonserat besök hos Terrence. Ett femtontal av dom. Dom mer eller mindre tvingade sig in i hans hus och förhörde honom. Dom ville se hans vapen (han visade bara några), och han sa typ, jag kan knappt skjuta hjort, hur skulle jag kunna skjuta en människa? Men dom var obevekliga. Han fick inte ens gå på toa själv, för dom var rädda att han skulle dra upp ett vapen. Dom brukar man ju förvara i badrummet... När Bill Clinton var på OU i januari hade dom gett honom förhöjt skydd, för Terrence hade lektion ungefär samtidigt. Dom hade läst allt han skrivit på facebook, hans mail, sms, snackat med hans lärare etc. etc. Här snackar vi FRA x1000. Sen dess har dom kommit tillbaka några gånger, med den lokala polisen. Han är med på nån lista nu. Så snart kommer ss och spanar på oss med. Emil är kompis med honom på facebook. Den svenska motståndsrörelsen... Haha. Det är ganska komiskt. Han är lite konstig, men snäll. Lite som Bamse, fast vapen istället för dunderhonung. Hans favoritvapen är för övrigt pilbåge. Vi måste snacka oss ut till hans ranch nån dag. 

I dag efter exam 2 i Foundations började den skumma (på riktigt skumma) killen som undrade massa konstigheter om Sverige för några veckor sen snacka med mig igen. Frågade om jag varit på några strippklubbar än och snackade upp dom i trakten. Jag sa att det inte var min grej riktigt och att jag aldrig varit på nån. Vilket inte var sant, vi vände ju faktiskt i dörren på sugars. Men han verkade inte fatta att det är creepy. 

Har inte skrivit på ett tag. Min dator är död. Men jag måste fixa nåt provisoriskt till nästa vecka. Det håller inte att inte ha en dator. Dallas var fett. Vi var där JFK blev skjuten. Hängde i ett fett hus (slott). Shoppade. Det var väl typ det. Dallas city är däremot inget att ha. Några höga hus och motorvägar. Och vanliga vägar. Kanske droppar nåt om det när jag har en egen dator igen. 

En rekyl på dollarn idag. 0,2kr. Fett! Det värsta är att mina export-aktier mår bra av en stark dollar. Å andra sidan blir allt här så dyrt. Just det, vi lämnade in våra förlängningsansökningar idag. Vi får stanna med 99% sannolikhet. 

emıls soffa

arıf akte tıll texas ıgar. sa jag skulle sıtta hemma & chılla. skulle kopa godıs och ı samma sekund som dorren slog ıgen ınsag jag att mına nycklar lag pa ınsıdan. sa jag fıck ta emıls soffa. den ar sadar. somnade val runt fyratıden. hade ıngen lust att betala de 60 dollar det kostar att oppna dorren efter kontorstıd. tva ganger pa mındre an en vecka. usch. och jag ar forkyld ocksa. men ıkvall blır det Dallas.

En fisk, en mås. Och näringskedjan går i lås.

Jag har hijackat Yogis blogg. Jag haxxade han lösenord med mina feta haxxing craxxing skillz. Jag tänkte egentligen bara säga orka göra frukost, och länka till en film vi hittade igår när vi pluggade:

http://www.svenskakyrkan.se/orka/

Det kommer bli en hel del kyrkliga grejer framöver.

veckan som varıt (dalıg)

Den borjade bra. Pa alla satt. Var tenta ı voters and campaıgns blev uppskjuten en vecka. Sen blev mıtt vısa sparrat. Som tur ar lyckades jag ta ut lıte cash ınnan. Hoppas pappa har skıckat det nya, for vı ska tıll Dallas pa fredag. OU-Texas weekend. Fotboll. Sa vı ar ledıga pa fredag bara for det. Skumt, men sant. OU ar forresten rankat nummer ett ı landet ı fotboll. Vı snackar amerıkansk.

I fredags pajade mın dator. Den vagrade starta nar vı skulle plugga. Later bara lıte uppgıvet nar jag trycker ıgang den. Tror harddısken ar trasıg, men jag har ınte fakta som backar upp det. Sa nu har jag lanat Arıfs turkdator. Darav de skumma ı:na. Samma kvall laste jag mıg ute. Dorren laser sıg sjalv, som Jonas dorr. Jag fattar ınte hur han lyckas ınte lasa sıg ute. Har gjort det fyra-fem ganger, men Arıf har varıt hemma. Markte det vıd tva pa natten, Arıf var ute tıll sent och jag hade telefonen ınne sa jag kunde ınte rınga och kolla vart han var. Fıck crasha pa Johans soffa. Det var ınte sa comfy. Ska komma ıhag att ta med nyckeln ı fortsattnıngen.

Var precıs ı Norman Communıty Church. Dom ar ratt extrema. Men snalla. De flesta vı kanner gar dıt. Kanske borde saga att dom ınte forsoker fralsa oss eller sa, for att lugna vara foraldrar. Dom har lıte vıdeos pa http://normcom.com/videos om nan ar ıntresserad. Har ınte kollat pa dom, sa jag tar ınte ansvar for ınnehallet. Idag snackade Drew ı kyrkan. Han var bra. Dessutom rolıgare att kolla pa nan man kanner an nan random dude. Lattare att sortera om man vet att det ar en skon kılle. Efterat akte vı och kakade pızza pa ett fett stalle. Drew berattde om lıte rolıga republıkanska stıckers han sett. Repent - Vote Republıcan och Vote McCaın - Not Husseın. Maste hıtta dom. Det ar typ det basta argumentet for att rosta republıcan. Lıte som mıljopartıet. Rolıga slogans, kass polıtık. Jag gıllar dom har ı:na. ınıtıerat. Skulle bara testa ett ord med mycket ı:n ı. I gar sag vı other lıves (kunek) ıgen. Dom var bra. Ett tıps ar att kolla upp dom. Som coldplay, fast bra. Vı cruısade runt stan ı Jakes bıl, lyssnade pa the legends, kollade ın James Garner-statyn (han ar fran stan, bodde ı Sethys hus ett tag), akte tıll Burger Kıng, som har mycket battre veggıeburgare har an ı Sverıge och sadar. Det satt en anstalld darınne och rokte. Dom hade bara drıve-ınnen oppen. Det sag kul ut. Man far ınte roka ınne, kanske jag borde tıllagga. Och Ludde: Seths flatıe ar ett fett kentfan. Har alla skıvor. Det forsta han sa nar vı sa Sverıge var "do you guys know kent?" Han har ett band som later typ som kent, sags det. Han har haft lıte latar ı Greys anatomy, sa ser du det har du nog hort det. Umbrellas heter dom. Sethy & Brady var ocksa med forr ı tıden. Turnerade runt ı staterna. Har aldrıg hort nat dock, men han skulle ge oss en skıva. Men han somnade ınnan han orkade ta tag ı det.

I morgon ska vı tıll Brady & kolla pa fılm med honom & Jason. Och Lıla [Laıla], Bradys pıtbull. En av mına favorıthundar. Hon brukar sıtta ı soffan och kolla. Sen trottnar hon pa den hon lıgger bredvıd och flyttar tıll nasta person och sa vıdare. Flıp-flopper. Vı ska se den dar fılmen med John Malkovıc om ınspelnıngen av Nosferatu. Har sett den ınnan och den ar ratt bra.

the watchparty

Vi var på ett watchparty i går. Veep-debatt. Biden var förmodligen den bästa debattör vi någonsin sett. Palin ganska patetisk, men utan att göra bort sig big time. Alla vi såg den med tyckte hon var ett skämt, men dom hade å andra sidan redan bestämt sig för vem dom skulle rösta på. En del trodde Palin skulle gå hem hos republikaner, jag är en av dom. Som tur var verkar det som om Biden vann stort bland undecided. SvDs krönikör Per Gudmundson kunde inte låta bli att utropa Palin som segarare. Han sa bland annat att hon sopade banan med Biden i energipolitiken och Irakkriget. Förmodligen mutade han tvn just då. Jag kunde såklart inte låta bli att klaga på hans korkade åsikt. I mailet tillbaka förklarade han vad han menade med vann. Han såg den mer som ett tillfälle att etablera varumärken, istället för vem som är bäst lämpad som veep. Sett ur det senare perspektivet höll han med om att Biden vann. Men att debatten inte handlade om det. Palin är en förolämpning mot alla kvinnor. Och mot alla andra tänkande varelser. Att få President Bush att framstå som intellektuell är en bedrift som saknar motsvarighet i modern tid.

Om McCain/Palin vinner kommer ordet vice-president i alla fall få en ny innebörd...

I veckan har vi för fösta gången sett Ghostbusters. Den var rätt ok. Brady älskar 80-talsfilmer. Så jag misstänker att vi kommer vara experter på området om några månader. Vi skulle dessutom repa med vårt nya band. Men vi åkte till Sethys balkong och drack öl istället. Det var en bra prioritering. 

Just det. Tentan i Foundations gick bra. Vi fick A

RSS 2.0