conor oberst

Vad har hänt sen sist?

Vi gjorde tentan i Foundations of American Politics i torsdags. Det gick över förväntan. Vet inte vad vi fick dock, men som sämst ett c, vilket med tanke på förväntningarna inför tentan är rätt bra. Vi pluggade som tusan, men det är mycket råplugga in fakta här. Ett 20-tal gamla dokument som vi skulle kunna och dra exempel ifrån. 

På kvällen spelade Conor Oberst & the Mystic Valley Band på Cain's Ballroom i Tulsa, två timmar norr om OKC. Kristen körde och Seth & Becky hängde med också. Vi stannade hos Kristen för hennes plastfarsa skulle byta headlights. Hennes familj var lite skum, på ett bra sätt. Dom prackade på oss lite pizza, vilket var mer än välkommet. Jenny Lewis (Rilo Kiley) inledde spelningen. Det var lite väl mycket Happy-Nashville för vår smak, men hon sjunger sjukt bra. Och PJ Harvey delarna är riktigt grymma. Men sen kommer twanget. Conor var på riktigt bra humör och spelningen var grym. Speciellt dom lugnare låtarna när han körde själv med bara basisten eller organisten. Om han kommer till en stad nära dig - dra dit! 

I går var vi hos Drew och kollade lite på debatten med Brady, Jason och Ryan. Ryan är typ som svenska mästaren i rubiks kub fast med korttrick. Det är mycket grymmare på riktigt än när man ser nån göra det på tv. McCain var lika sopig som vanligt i debatten, så förmodligen kommer han gå upp lite i opinionsmätningarna. Efter det stack vi med dom två förstnämnda till the Conservatory i OKC för att kolla på Kunek. Kolla upp dom. På väg dit sa Jason att Neighborhood spelade också. Dom är grymma live. Kunek var också grymma. Tydligen spelar dom i Norman nästa vecka. Vi ska dit. Det var ett schysst ställe. Indie. Dessutom låg det i värsta ruffiga området. Brady känner nån som jobbar där som har concealed handgun licens. Och Brady fick en ruta på bilen sönderslagen en gång. Men det var ingen fara den här kvällen.



Han med gitarren ser ut som Ullis

Emil började spela fotboll i International United, eller vad dom heter, också. Tydligen var det typ Rudolf och Valencia som fattade att det är en bra idé att hålla positionerna, resten bara dribblade. Och många var spanjorer, så när Emil kom dit vid fem, var det inte en käft där. Träningen började 40 minuter efter utsatt tid, så han var på väg hem när han mötte Rudolf som förklarade hur saken låg till. Rudolf är en österrikare som är rätt skön. Dom ville ha med Emil till en bortamatch i Arkansas idag (han var på träningen igår), men som tur var slapp han. 

Idag ska vi fika med Jenny & Kristen och sen har Brady football-night (ou möter nåt skitlag. Mötte deras buss i en korsning i går. Dom får poliseskort. Alla måste vänta. Som om dom var Barack. Larvigt). Det kan bli kul. Han säger att det är mycket bättre att kolla hemma hos nån. Efter det har han dansparty. Vet inte vad det är, men jag misstänker att man ska dansa. Gangsta-tema. Så jag vet några som skulle känna sig som hemma...

Kommentarer
Postat av: daniel

nu borde du förstå varför jag var eld och lågor den gången jag träffade svenska mästaren i rubiks kub. det är som sagt en helt annan grej i verkligheten.

2008-09-28 @ 04:27:59
Postat av: Johan

Jag fattar Daniel. Har alltid gjort. Det är asballt! Ryan gjorde värsta tricket ikväll. Vi var på gansta-hiphopfest hos Brady. Innan den började kollade vi football. Ryan lät emil ta ett kort. Sen blandade han leken. Sen fick vi blanda. Kortet var kvar i. Vi kollade. Sen blandade han lite till. Sen sa han att han hade gjort fel och skulle visa ett annat. Han tog korten & la hälften åt fel håll. Upp-och-ner. Sen la han högen på golvet & slog till på den. När han drog ut korten låg alla rätt - utom det emil valde. Det var David Copperfield-klass på den. Helt sinnes. Football är kul på tv med lite polare närvarande. Men att 82000 pers går dit varje gång är sjukt. Det sägs att det varit utsålt varje match i 10 år...

2008-09-28 @ 08:14:46
Postat av: johanA

Båda har ju gitarr. Jag blir helt förvirrad. Skärp dig

2008-09-30 @ 05:31:10
Postat av: Johan

killen till höger spelar BAS

2008-09-30 @ 23:00:39
Postat av: Magnus

hahaha, alla pekar på Emil och skrattar.

2008-10-01 @ 12:47:13
Postat av: johanA

Vad är det för skillnad på en katt?

2008-10-01 @ 21:05:45
Postat av: Magnus

Är denna blogg död?

2008-10-03 @ 12:43:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0