blame it on the boogie

Var precis & såg Burn After Reading, den nya Cohenfilmen, med Brady, Jason och Sethy. Bion låg i Moore, en annan förort. Den var gigantisk. Drive to. Största duken jag sett, på gränsen till jobbigt stor. Sätena var feta! Det fanns ännu fetare, där man kan beställa mat & grejer. Måste dra det nån dag. Filmen var bra, se den! I Moore har dom ett vattentorn som det står Moore på, Jason kunde såklart inte låta bli att dra skämtet som ni får lista ut själva. 


Större än den ser ut här...

I Fredags var vi på en Pan-Am-fest på 101. Det var rätt tråkigt, bortsett från att Arif var i gång. Han är en riktig failed player. På ett skönt sätt. Ni fattar, exibitionistisk turkdans. Me like! Om jag säger såhär, det var två bra låtar, i slutet, efter varandra, Still Dre & Nutin' But a G Thang.

Dagen efter skulle vi kolla rugby, men ett regn räddade oss. Vi hängde lite, innan vi drog till Sooner Mall, en Fet mall, med massa värdelösa affärer. Hittade dock ett par grymma Asics löpskor för 1000 mindre än hemma. Än en gång prisar jag svältlönerna här. Vet inte om vi skrivit nåt om emils boombox. Den är sevärd. Bara 150 dollar. Perfekt till utefesterna 2009. Sen drog vi Walmart. Emil hittade SvampBob Fyrkant, som finns för allmänt beskådande på facebook. På kvällen drog vi till Opolis med Kristen & Deah & kollade på Neighborhood, som är samma band som spelade i "kyrkan" förra veckan. De var bra. Förbandet var mindre bra. Som tur är kan inte Sethy svenska, för han spelar trummor i bandet. Gitarristen hade ett Ron Paul klistermärke på sin gitarr, så det var inte direkt kärlek vid första ögonkastet. Det sades att de lät som Belle & Sebastian. Har inte lyssnat så mkt på deras senaste, men jag hoppas den är bättre än så. Och att dom fortfarande låter som Belle & Sebastian. Eller skit samma, Tigermilk är Tigermilk. För er som vill kolla in Neighborhood, här är deras http://www.myspace.com/theneighborhoodband. Nån kille i Flaming Lips, som tydligen kommer från OKC, har producerat. Efteråt var det en skäggig mean-mike kille som spelade electro. Han verkade inte kunna så mycket, för han spelade ren skit ibland. Men det var electro. Och en hel del var bra. Så no more 101. Det är tydligen varje torsdag-lördag. Klubben var dock ruskigt liten. Men slipper jag en till kväll med anonym hip-hop och Shakira gör det ingenting. 

Söndagen spenderade vi pluggandes. Emil var lite tråkig och ville inte se Heima, Sigur Ros-filmen. Big Mistake, säger jag. Alla som gillar Sigur Ros, Island, musik, film eller kultur i allmänhet borde se den minst en gång. Jag ville se den igen direkt efter, men blev tragiskt nog nedröstad av en enig opposition.

 

Planerna för veckan är, förutom tentaplugg, att dra på the fair. Nån form av marknad. De har rodeo vissa kvällar (hoppas, hoppas). Brady sa att dom hade grisrace som var kul. Vi får se. På lördag blir det Opolis, konsert och electro. Just det, vi har bokat biljetter till Conor Oberst. Han spelar på Cain's Ballroom i Tulsa. Hoppas han kör lite Bright Eyes också. Det kommer bli sååå fett! Nästa torsdag. 

Kommentarer
Postat av: Magnus

yogi, erkänn att du är jävligt sugen på facebook.

2008-09-16 @ 10:40:26
Postat av: daniel

conor oberst kommer hit också. spelar typ samma kväll som familjen. =( fan.

2008-09-16 @ 14:18:19
Postat av: Magnus

hur kan man "typ" spela samma kväll?

2008-09-16 @ 15:11:41
Postat av: jogi

kristus jobbar på förlängning. besked på måndag

2008-09-16 @ 16:44:02
Postat av: JohanA

Familjen spelar i Melbourne den 28e sep.

Conor den 2e oct.



Nu får du förklara dig Daniel. Jag börjar tvivla på din mentala hälsa.

2008-09-16 @ 19:14:51
Postat av: Magnus

när ska Yogi fatta att han inte stavas "Jogi"

2008-09-16 @ 23:12:33
Postat av: Victoria

hey, haller helt med Magnus. Yogi Yogi Yogi

Har traffat vad jag tror skulle kunna vara din dromtjej, yogi. Tyvarr ar hon fran Brasilien och har akt harifran nu och jag vet inget mer om henne an att hon heter Laura...



Hur ar marknaderna i Usa?

2008-09-18 @ 02:15:21
Postat av: yogi

Populist ut i fingerspetsarna.

Varför skulle hon vara min drömtjej? Det är smickrande att du säger "jag vet inget mer om henne än att hon heter Laura"...

2008-09-18 @ 04:09:29
Postat av: Magnus

victoria du glömmer att hon måste vara asiat...

2008-09-20 @ 15:45:01
Postat av: daniel

vafan. affischer på stan skrev att det var sjukt många datum som de spelade på. men torsdagsspelningen med ladytron har blivit slutsåld så därför blev det fredagen. 29:e. tror jag såg affischer med det datumen på conor också. men så var det visst inte. konstigt. haje internet dock. bra dektektivarbete emil!



men för att återgå till ämnet borde jogi åka till melbourne. nere på stan är minst 50% asiater. här kan han hitta sin asiatiska laura på nolltid!

2008-09-21 @ 03:53:34
Postat av: yogi

ok. det räcker. bara för att nudlar är gott behöver man inte utesluta spaghetti

2008-09-22 @ 01:15:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0