roadtrip

Jag måste inleda med att uppmana alla i genomsnitt 13 unika besökare som varje dag läser detta att kommentera mera! Ni är usla kommentatorer! Om ni inte har nåt vettigt att säga, gör en topp 5 sämsta stories i bloggen eller vad som helst. Idag var vi på middag. Deah fixade kyckling/tofugryta. Det var helt ok. Och så planerade vi roadtrippen till Missouri i helgen. Vi ska till Jennys grandparents lake house vid Ozarksjöarna. Eller nåt sånt. Mitt i Missouri, 6 timmar härifrån. Det ska bli kul att se något annat än Norman. Det är laborday på måndag, så vi slipper skolan och kan stanna ett tag. Sweet. Måndagar suger, eftersom vi bara har den där överenkla kursen (federal government). Nu har vi haft alla kurser vi läser och dom andra verkar bra. Professorn vi har mest är ganska skön, han verkar vara demokrat, men idag sa han att han är med i NRA. Sannolikheten är stor att han skämtade, men man vet aldrig här. Tyvärr fyller dom ofta sina salar här med värdelösa stolar med små plastbänkar som går ut från armstöden. Riktigt värdelösa. Och vissa föreläsningar är tre timmar långa med bara en kort paus i mitten. Det suger. Det som verkar roligast hittills är nog vår uppgift i voters & campaigns, att göra vallokalsundersökningar på valdagen. Vi ska även göra ett arbete där vi följer valet fram till dagen innan valet och där ska vi förutse utgången i alla 50 stater (+DC) samt vem som får flest röster (alltså inte elektorsröster). Det kan nog bli kul!

Vad kan man säga mer?

Det kommer bilder, det är bara att det är så segt att ta med kameran överallt. Och ta kort på alla. Jag har lite svårt för sådana personer. Ni som känner er träffade - no offense. Ni är trevliga när ni stoppar undan dom där kamerorna.

Det roligaste som hänt idag är när vi frågade Jenny vad hon har för bil. Hon är relativt medveten om miljön och sånt. En Jeep. Shit sa vi, en så fet bil? Nä, den är inte så fet. Nä, bara en grand cherokee, sa vi. How did you know? Det är kanske inte min definition på en småbil. Megans bil är dock coolast hittills, en toyota-jeep från -87. Risig men fin! Tyvärr kör dom som biltjuvar här. Första gången vi åkte med Deah till walmart var vi en inch från att krocka. Hon kollade bakåt för att snacka med JohanA, som sa kolla på vägen. Samtidigt bromsar bilen framför. Jag var säker på att vi skulle krocka. Men inte. Första gången vi åkte med Megan körde hon över mittrefugen i parkeringhuset, parkerade på förhyrd parkering och var nära att skrapa emot väggen på vägen ut. Men dom har i alla fall bälten. I dom flesta bilarna.


Grand Cherokee 1998


Måste sova nu. Man blir jättetrött när det är så varmt. Det är ungefär 100F varje dag. Det är lite drygt 35C. Och kvavt. Jag hatar värmen. 

Kommentarer
Postat av: Jonas

Someone gotta be the camera man.. Använd telefonen johan! Telefonen!

Akta er för en tragisk trafikdöd, det skulle göra mig ledsen!



pusso kram

2008-08-28 @ 09:48:00
Postat av: Mamma

Hej!

Jösses vad mycket ni får vara med om och vad kul att få åka iväg under helgen och se hur far- mor- föräldrarnas sommarstuga är. Jag som tycker att jag har för stor bil, men min är ju liten mot Jennys bil. Har alla stora feta bilar i USA? Är det en statussymbol, eller ......

Kram mamma

2008-08-28 @ 10:43:35
Postat av: victoria

mer kommentarer efterfrågas. Här kommer en från mexico, förbannad, trött och en aningens förfriskad på mojitos. Älskar stämmningen på din blogg. Slår högt på favoritskalan.



Roligt att du pratar bilar. Var på en konferens här idag om biobränsle och USAs etanolproduktion och stora bilar. Mkt intressant, även föreläsaren som var från Ohio ogillade USA.



Och jag vet att du egentligen i hemlighet gillar oss kameramänniskor..

2008-08-28 @ 10:48:43
Postat av: magnus

oooo ni snackar "inch" nu alltså.

2008-09-01 @ 17:24:45
Postat av: Johan

Magnus: dina kommentarer är guld.

mer msn-häng, tack!

2008-09-03 @ 05:24:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0