collegefest

Igår var vi på fest. En riktigt collegefilmfest, 300 pers i (och utanför) en lägenhet. Gratis öl. You name it! Vid kvart i ett stängde polisen festen & alkotestade alla som körde därifrån. Kvällen började dåligt, då taxichaffisen körde oss till fel ställe. Det var en golfbana mellan stället vi var på och festen, vilket vi inte visste. Så vi gick hem. Ringde en ny taxi och var därför rätt sena. När vi kom in var hela lägenheter packad. Lite som att vara på konsert längst fram. Jag & Emil trängde oss ut på balkongen där vi chillade med lite fransyskor och en immigrerad irakier. Han blev lite förvånad när vi berättade att Södertälje tagit emot fler flyktingar från Irak än hela usa. Vid kvart i ett kom två snutar med maglites och började lysa in på balkongen (första våningen). De sa "this party is officially over" och alla gick in i lägenheten för att se om dom skulle sticka. Det gjorde dom inte. Lägenheten blev utrymd och killen som hade festen fick veta att han skulle inställa sig i rätten nästa vecka. I vanliga fall fick man bara böter, men poliserna var på dåligt humör och hade en lång lista med charges. Poliserna här är lite problembarn alltså.

Innan det var vi på nåt pizzaparty. Vi kom dit när pizzan var slut. Det var en baptistkyrka som hade ordnat. En kille kom fram & frågade "looking for a church to join?" "No, not really". Vi drog rätt fort. Men det var ett ok pizza party. För dom som fick pizza. Som tur var hade dom gratis mat på the union, så vi gick dit istället. Där träffade vi en tysk som hela tiden frågade om vi gillade låtarna som var med i guitar hero som några andra snubbar lirade. Behöver jag säga att det var kassa låtar? Det tyckte inte tysken. Men han var lite smårolig på ett konstigt sätt, så vi gav honom mitt # och bad honom ringa om han hade nån fest på gång. han var rätt kass på engelska så vi snackade mest med en amerikanska som läste typ 18 credit hours. Vi läser 12. Hon visste inte om hon ville till med. school eller bli nåt annat. Jag föredrar amerikaner. Dom kan man snacka med utan att behöva förklara och ta om hela tiden.

Vi har kollat upp gymmet också. Det är fetare än allt! Undervåningen är sjukt stor med massor av maskiner & grejer. Högst upp har dom en löpbana (som på en friidrottsstadion) där man kan se vad som händer i gymmet. Det är fett för trottoarerna är cement och det går inte att springa när det är 30-35 grader varmt i skuggan. Speaking of what, i det här landet har dom inte lärt sig vad lagom ac är. Det är alltid svinkallt! Det grymmaste är att allt är gratis. Gym, bad, allt. Men dom som betalar betalar å andra sidan en hel del för det. Dom snålar inte direkt med deras pengar.

Just precis kom european student organizations ordf. med kakor & en kamerakille. För att kolla läget & inbjuda till nåt. Har inte läst än. Nån gratis-mat grej bergis.

Idag har vi cyklat runt & handlat mat på nån affär som inte var walmart och tennisracketar på walmart. Helt ok wilsonracketar för 18 dollar. Till och med Daniel skulle kunna slå till. Men han skulle förmodligen ta det lite sämre för 10. Gotlänningar... Fast det låter lite konstigt i tillslaget. Förmodligen walmart-made. Men vem bryr sig?

Nu ska vi hjälpa JohanAs mauretanska granne Geraldine att flytta nån säng eller nåt

Kommentarer
Postat av: Axel

Kommer ni komma med på Cops?!

2008-08-24 @ 14:58:43
URL: http://coredestacitta.blogg.se/
Postat av: johan

det framgick inte av inlägget. men, mycket möjligt. numer har alla amerikanska poliser en kamera på axeln, lite som i elitserien. allt för tv

2008-08-24 @ 16:41:27
Postat av: magnus

ni måste sno en bil eller nåt så ni kan vara med i "worlds wildest police videos". feta biljakter...

2008-09-01 @ 17:22:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0